Wel eens eeen schroef over gehouden? de laatste plank in je handen waarvan jij je afvraagd waar die moet? of onderdelen over welke je nog nooit in je leven hebt gezien? Youp van het hek heeft hier een aantal jaar geleden een show over gegeven welke ik toevallig vandaag tegen kwam. En ik moet zeggen het is wat overdreven en grof (zoals we Youp kennen), maar ik herkende wel bepaalde onderdelen.

Even heel kort het verhaal…

Youp zijn dochterje wilt op 6 jarige leeftijd een IKEA stappelbed (ja inderdaad dat wilt volgens mij ieder kind op die leeftijd) waaraan Youp zich overgeeft. Thuis aangekomen met het bed is Youp natuurlijk de persoon welke dit bed in elkaar moet zetten. Wanneer hij aan de slag gaat omschrijft hij zijn ervaring met het in elkaar zetten van dit IKEA bed.

Benieuwd? Bekijk snel de video…

Tuurlijk het filmpje is zwaar over de top, maar we zullen allemaal dit verschijnsel herkennen. Hoe handig ik ook ben zelfs ik hou wel eens wat over dat ik mij afvraag wat het uberhaupt is. Laat staan waar dat onderdeel nou precies moet.  En samen met mij durf ik te wedden dat er wel meerdere zijn?

Heb jij wel eens iets meegemaakt met het in elkaar zetten van een IKEA meubelstuk deel dit dan gerust!