Welke student is er niet begonnen met het in elkaar sleutelen van een PAX kast en Malm bed aan het begin van zijn studietijd. Hoewel het enkele jaren geleden niet heel cool was om een compleet door IKEA ingerichte studentenkamer te bewonen, kunnen we tegenwoordig niet meer zonder. De IKEA kwaliteit is al een tijd veel beter dan wat het was en kun je vol trots als student vertellen over je design residence.

Nee als student kun je pas zeggen dat je echt hebt gestudeerd als je op zaterdag middag je eigen IKEA bed in elkaar hebt gesleuteld.

Maar natuurlijk moet je als student op de centjes letten en aangezien het grote geld al in de studie en de studieverenging verdwijnt kun je maar beter zorgen dat je huisje financieel verantwoord wordt ingericht. En dan komen de IKEA meubels toch  maar goed van pas. Want ook de financieel berooide student kan van zijn laatste centen een puike inrichting bij elkaar verzamelen.

Geen idee hoe jij het op 15 vierkante meter toch gezellig kan maken? Hier alvast wat inspiratie tips.

IKEA Malm bedframe

Voor slechts 159 euro heb jij al een Malm bedframe. Nog een mooi matrasje en je komt wel door de brakke dagen heen.

 

PAX kast

En natuurlijk kan de PAX kast niet ontbreken. Voor slechts 205 euro heb je al een prima exemplaar.

 

Kivik bank IKEA

En een zitbank voor de avondjes gamen, wijntjes of de nodige pilsages. Deze Kivik bank heb je al voor 400 euro. Prima prijsje natuurlijk.