IKEA (geur)kaarsen wie kent ze eigenlijk niet? Als je langs deze kaarsen in de IKEA loopt zal iedereen even stoppen om eraan te reuken. Ik sluit me dan ook altijd aan bij deze menigte, want op de een of andere manier zal en moet ik er toch altijd even aan ruiken. Voor de prijs kan ik ze dan ook nooit laten liggen, want wees nou eerlijk in geen enkele andere winkel zijn de geurkaarsen zo goedkoop als bij IKEA.

Ikea kaarsen ideaal als decoratie

Ik ben gek op de IKEA kaarsen en ik vind ze helemaal leuk om in potjes en houdertje te doen. Deze zijn dan ook overal in de IKEA winkel te vinden. Al zijn er genoeg andere winkels waar ze ook leuke potjes en houdertjes verkopen. Wat ik persoonlijk erg leuk vind is om bijv. verschillende kleuren kaarsjes te kopen en de kleuren in verschillende potten te doen. Hierdoor krijg je een kleurrijk geheel en daarnaast ruikt het ook nog eens lekker!

ikea kaarsen pot

Naast de potten is het ook erg leuk om de kaarsen te combineren met zand. Ikea verkoop verschillende soorten kleuren zand in verschillende grotes. Vul bijvoorbeeld eerst een pot met zand en zet daarna een leuke grote kaars erin. Zelf vindt ik het erg leuk om dan wat smallere kaarsen te pakken en meerdere erin te doen. Hierdoor krijg je een wat vollere pot met verschillende kleuren en hoogtes waardoor het wat speelser word.

ikea kaarsen met zandOok heeft IKEA een paar hele leuke kaarsenhouders. Zo zijn er kaarshouders voor de grote kaarsen, maar ook hele leuke voor de kleine kaarsen. In een glazen kaarshouder kan je weer prima het zand of de steentjes kwijt welke hierboven besproken is.

ikea kaars houders

Al met al zijn er genoeg leuke accessoiresen  voor de (geur) kaarsen en kan je eindeloos je creativieit kwijt. Heb jij iets leuks gemaakt met de IKEA (geur)kaarsen? Mail dan gerust een foto en dan zullen wij hem bij deze blogpost plaatsen!