In Nederland kunnen we niet meer om de IKEA keukens heen. De een vindt het fantastisch en de ander vind het helemaal niks. Zelf ben ik een groot fan van de IKEA keukens en dat komt vooral omdat ik ze praktisch vindt voor niet al te veel geld. Ben jij een beetje handig en hoef je niet het aller duurste merk dan is een IKEA keuken een prima keuken.

Daarnaast biedt IKEA een keuken ontwerper aan waardoor jij online je eigen keuken kan ontwerpen. Ideaal om al je ideeën eens op papier te zetten. Zo kan je rustig kijken of alles bevalt en eindeloos combineren totdat jij je droomkeuken hebt.

Bij het opstarten van het ontwerpprogramma moet je als eerst een keuze maken uit wat voor soort keukenfront je precies wilt.

ikea keuken ontwerpen kastjes

Vervolgens krijg je een scherm met allerlei inspiratie keukens. Persoonlijk vindt ik dat een erg leuk gedeelte van de keukenmanager, omdat je hierdoor op leuke nieuwe ideeen kan komen.

ikea keuken ontwerpen keuken

Als je vervolgens tevreden bent over je keuken kan je de productlijst uiprinten of naar je toe laten mailen. Vervolgens kan je met deze lijst je producten gemakkelijk online of offline bestellen.

Wil jij ook eens je eigen keuken in elkaar zetten? Kijk dan snel op http://www.ikea.com/ms/nl_NL/campaigns/3dkeukenidee.html

Heb jij een mooie keuken ontworpen en wil jij deze delen met ons? Mail dan gerust je keuken naar info@ikeameubels.nl en wij zullen hem op de site plaatsen!